Over de activeringscode

Een activatiecode is een unieke reeks van 20 letters en cijfers. Je voert een activeringscode in op My Kaspersky om Kaspersky Password Manager met een abonnement te activeren.

De activeringscode wordt aan uw My Kaspersky-account gekoppeld. Als je My Kaspersky-account al een activatiecode heeft die geldig is voor Kaspersky Password Manager, herkent het programma deze activatiecode wanneer je via dit account verbinding maakt met My Kaspersky.

De volgende programma's kunnen een activeringscode delen met Kaspersky Password Manager:

Als je Kaspersky Password Manager verbindt met een My Kaspersky account met een abonnement voor een van deze programma's, kun je Kaspersky Password Manager zonder beperkingen gebruiken. Zelfs als deze programma's niet verbonden zijn met een My Kaspersky-account, kan Kaspersky Password Manager de activatiecode ervan accepteren en naar My Kaspersky overzetten.

U kunt uw activeringscode opnieuw verkrijgen als u die na de installatie van het programma kwijtraakt. Neem contact op met de Klantenondersteuning om een activeringscode opnieuw te verkrijgen.